Training

Loes Wouterson en ik bieden trainingen aan teams binnen bedrijven/organisaties. De training is twee dagen en is een combinatie van (wetenschappelijke) theorie en reflecteren in actie.

Onze trainingen starten met een wetenschappelijk gevalideerd assessment.

Het ECHO Luister Assessment bevat een lijst met tien vragen die beantwoord moeten worden. Het is van groot belang dat de antwoorden vanuit het oogpunt van de huidige werksituatie gegeven worden. Door de antwoorden daarna in volgorde van prioriteit te plaatsen, kan er aan de hand van ECHO een persoonlijke luisterstijl geïdentificeerd worden.

Luisteren is een vaardigheid die als cognitief kan worden beschouwd. Dat betekent dat je deze vaardigheden kunt trainen. Net zoals je sterker wordt naarmate je spieroefeningen doet, zo leer je steeds beter luisteren als je jouw cognitieve luistervaardigheid traint.

En dat is wat we doen. U krijgt inzage in de nieuwste theoretische inzichten, krijgt handvatten om een betere luisteraar te worden en door reflectie in actie beleeft u de kracht van luisteren ook echt.

Wilt u persoonlijk begeleid worden, dan kunt u na het volbrengen van het assessment, uiteraard ook persoonlijke begeleiding krijgen om uw luisterintelligentie te vergroten.

Uiteraard ben ik ook altijd beschikbaar voor lezingen, workshops en inspiratiesessies.

One Comment

 • Anette Beurskens

  Beste Corine Jansen,

  Ik heb interesse in de tweedaagse training Luisteren. Fijn om te horen als er een nieuwe groep start. Is het mogelijk daar bericht vantevoren ontvangen of moet ik zelf de website in de gaten houden?
  Alvast bedankt voor de informatie.

  Vriendelijke groeten

  Anette Beurskens

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.