Durf indruk te maken. Vooral op jezelf.

Durf indruk te maken. Vooral op jezelf.

Durf het aan om uit je twijfels op te springen en te zingen: hier ben ik en waarom niet!

Vouw je zelfvertrouwen als een feestversiering uit en jaag een nieuw en onbedwingbaar vreugdevuur over de donkere binnenplaats van je gedachten.

Weg met al dat halfzachte knielen voor besluiteloosheid.Verdom het om nog langer één seconde van je leven toe te geven aan het zoeken en het tasten.

Ontdek hoe alles anders kan en anders wordt wanneer je je van alle aarzeling ontdoet. Vertrouw erop, het is goed om het contract met de lafheid te ontbinden. Het is goed om niet te wankelen. Het is goed om deze tijd met je talent te betoveren.

Buig je aftocht tot een intocht om. Weet jezelf te heroveren.

Arthur Lava

Arthur Lava (1955, pseudoniem van Howard Krol) stelde in 1988 de bloemlezing “Maximaal” samen. Daarmee stond hij aan de wieg van de beweging De Maximalen, waar ook dichters als Pieter Boskma en Joost Zwagerman deel van uitmaakten. Lava schrijft poëzie in de gebiedende wijs en spreekt zijn publiek direct aan. In 2006 verscheen zijn laatste bundel “Durf” bij uitgeverij Voetnoot. Durf inspireert, vrolijkt op en zet aan tot niet eerder voor mogelijk gehouden dynamiek. Durf propageert wilskracht en bevlogenheid.