Zorg voor onze ouderen; niet alleen een behoefte voor de toekomst, maar ook voor vandaag!

Maar wat over zorg in het heden? NU! Vandaag! Onze meest kwetsbaren, ouderen in verpleeghuizen, krijgen te weinig aandacht, want er zijn te weinig handen, er is te weinig tijd. Een vrouw die al bijna een jaar niet buiten is geweest omdat ze geen familie meer heeft.

Ligt dan aan de verzorgenden? Nee!! Maar wel aan het systeem waarin administratie belangrijker lijkt dan persoonlijke aandacht. Daar moet ehealth iets aan doen. En graag nu!

handen2Ehealth is belangrijk, maar hoe kan ehealth helpen om mensen de meest basale behoefte te bieden….liefde en aandacht?

De toekomst van de zorg is belangrijk, maar we hebben vandaag een uitdaging…..een grote uitdaging van zorg.

Als nu eens iedereen in Nederland één congresdag schrapt om die dag door te brengen bij mensen in een verpleeg- of verzorgingshuis. Speel een spelletje, houdt iemands hand vast, zing een lied, maak een wandeling…..doe iets wat vandaag de dag kleurt van deze groep die het NU zo hard nodig heeft!