Luisterintelligentie

Dit jaar ben ik 10 jaar actief met het vakgebied van Luisteren bezig. In 2013 rondde ik mijn opleiding af tot Certified Listening Professional. Ik mocht al vele malen spreken in binnen- en buitenland over dit mooie en belangrijke onderwerp.

De meesten van ons beseffen dat mensen zich op unieke manieren uiten. Maar wist je dat hetzelfde geldt voor luisteren? Omdat onze hersenen niet allemaal hetzelfde zijn, horen verschillende mensen dingen op verschillende manieren, gewoonlijk luisterend naar en voor verschillende soorten informatie.

Daarom ben ik trots dat ik vanaf vandaag gecertificeerd ben om het wetenschappelijk gevalideerd, statistisch betrouwbaar tien minuten durend Luisterassessment van ECHO Listening Intelligence af te nemen. Een onderzoek dat je helpt om je persoonlijke luisterstijl op je werkplek te identificeren.