Empathische Intervisie voor zorgprofessionals

Onze huidige crisis heeft een impact op ons allemaal. Maar voor diegenen die dag en nacht werken in de zorg neemt die impact zeer specifieke vormen aan. De kans op besmetting, de overuren, de onmogelijkheid om er voor iedereen te zijn die dat nodig heeft vergen een hoge tol.

U gaat elke dag aan het werk, doet wat u kunt en met elkaar houden we de moed erin. Dat gaat u alleen volhouden als u weet hoe u ook voor uzelf moeten zorgen. Want zorgen voor anderen vraagt om zorgen voor onszelf.

Om zorgprofessionals te ondersteunen ons allemaal bij te staan, bieden wij gratis Empathische Intervisie aan.

In Empathische Intervisie komen collega’s samen om situaties, vragen en problemen te onderzoeken met de bedoeling elkaar te steunen, van elkaar te leren, expertise te verbeteren en nieuwe inzichten te ontwikkelen om professionele problemen aan te pakken.

In anderhalf uur, online, vanaf waar u maar wilt, begeleiden wij voor u het intervisieproces. Om op adem te komen, ervaringen te delen, gehoord te worden en voor uzelf en elkaar te zorgen.

Lijkt dat wat? Schrijf u in door een email te sturen aan corine@corinejansen.com. Wij zullen de komende maanden Empathische Intervisies faciliteren en proberen ons aan te passen aan uw agenda’s.

Wie zijn wij?

Dr Lidewij Niezink en Corine Jansen.

Lidewij is psycholoog en werkt al bijna 20 jaar aan de ontwikkeling van empathie in zowel wetenschap als praktijk. Vanuit Frankrijk ontwikkelt ze evidence-based interventies en schrijft en spreekt over empathie voor wetenschappers, professionals en leken.

Corine is een communicator in hart en nieren en al elf jaar actief binnen het vakgebied van Luisteren (Certified Listening Professional). Ze is een groot liefhebber van filosofie en sinds 2009 werkzaam in de (ouderen) zorg.